Valentina Hoefkens openhartig over echtscheiding van ouders Carl en Vanessa: “In het begin nam ik hem dat erg kwalijk” » Krantenkoppen België (2024)

Table of Contents
Ernest (67) heeft meer dan zestig mierennesten in zijn tuin: hoe geraak je ervanaf? Van Louis Vuitton-vest van meer dan 8.000 euro tot… een t-shirt van The Opposites: zo kwamen de Rode Duivels aan in Tubeke Tv-maker Eric Goens over succesreeks ‘Het conclaaf’: “Goed dat de mensen boos worden” Demir stuurt natuurbeheerplan drastisch bij na overleg met fruitboeren (niet met Boerenbond) Wilfried (75) voor 15de keer bijzitter in stembureau: “Eerste keer kon ik er een verkeersboete mee ontwijken, nu doe ik het gewoon graag” Gezocht: freelance medewerker in Oudenburg Vrouwen zijn almaar hoger opgeleid, maar zijn nog steeds lager betaald: hoe komt dat toch? Dodental door moessonregens in Sri Lanka opgelopen tot 26, duizenden mensen ontheemd Youtuber ontdekt tientallen klassieke Volkswagen-auto’s in verlaten mijn in Zwitserland DE VLAAMSE STEMTEST 2024: ontdek welke partij het dichtst bij je standpunten aansluit Ook hulpkonvooien voor Gaza zijn niet veilig voor Israëlische kolonisten UGent dreigt met ontruiming als pro-Palestijnse actievoerders morgenmiddag niet vrijwillig vertrekken ‘De Derde Wereldoorlog klopt al op de deur’: Kremlin volgt discussie over inzet westerse wapens in Rusland met argusogen ANALYSE. “Oekraïne heeft nu ook soldaten in Syrië.” Klopt dat en wat zouden die daar kunnen doen? Nu ‘Nonkels’ seizoen 2 erop zit hoopt Isabelle Van Hecke op meer reeksen in het dialect: “We mogen ze niet verliezen” Hij sprong uit de struiken en duwde studente (21) van haar fiets: 15 jaar cel gevraagd voor gruwelijke verkrachting Mesaanval op extreemrechtse activist en politieagent: dader neergeschoten Slovaakse premier Fico terug thuis na aanslag Israëlische premier Netanyahu: “Vernietiging Hamas blijft een voorwaarde voor een permanent staakt-het-vuren” Wie doet het met wie? Campagne verzuipt in breekpunten Veertig Oostendenaars nemen op 9 juni deel aan verkiezingen: ontdek ze hier Vrouw (32) na 52 uur gered uit boom na noodweer in Duitsland Aantal faillissem*nten al op recordhoogte, maar regen maakt de ellende in de bouwsector nog groter Kinderen van Donald Trump reageren op veroordeling vader: “Amerika is sh*thole geworden”

Ernest (67) heeft meer dan zestig mierennesten in zijn tuin: hoe geraak je ervanaf?

Bijna iedereen heeft wel al eens een mierennest in zijn tuin gehad. Maar wat als je er 65 hebt? Ernest Degraen (67) uit Diepenbeek zit er verveeld mee. Hoe ga je de strijd aan tegen de beestjes, of blijf je er best helemaal van af? “Ze kunnen wel eens agressief reageren, maar als je niet allergisch bent, valt dat echt

Lees meer »

Het Nieuwsblad

Van Louis Vuitton-vest van meer dan 8.000 euro tot… een t-shirt van The Opposites: zo kwamen de Rode Duivels aan in Tubeke

Jeremy Doku en Arthur Theate blijken fan van Prada, Johan Bakayoko en Aster Vranckx pakten dan weer uit met dure Louis Vuitton-outfits. De Rode Duivels maakten vanochtend hun intrede in Tubeke en dat ging zoals gewoonlijk niet onopgemerkt voorbij.

Lees meer »

Het Laatste Nieuws

Tv-maker Eric Goens over succesreeks ‘Het conclaaf’: “Goed dat de mensen boos worden”

Geen tv-programma dat zo over de tongen gaat als Het conclaaf. Tv-maker Eric Goens gaat ermee midden in de verkiezingsarena staan. “Natuurlijk is de beeldvorming niet altijd fraai. Maar die is de mijne niet. Het is een afspiegeling van wat daar is gebeurd.”

Lees meer »

Het Nieuwsblad

Demir stuurt natuurbeheerplan drastisch bij na overleg met fruitboeren (niet met Boerenbond)

Het zeer omvangrijke natuurbeheerplan Centraal Haspengouw dat in maart stevig boerenprotest uitlokte, is flink bijgestuurd. Omgevingsminister Zuhal Demir (N-VA) heeft daarvoor onderhandeld met een aantal fruitboeren, niet met Boerenbond.

Lees meer »

Het Belang van Limburg

Wilfried (75) voor 15de keer bijzitter in stembureau: “Eerste keer kon ik er een verkeersboete mee ontwijken, nu doe ik het gewoon graag”

Er zijn mensen die in een kramp schieten als ze een oproepingsbrief krijgen om te zetelen als bijzitter en je hebt de 75-jarige Wilfried Buseyne uit Heule. Op 9 juni trekt hij voor de 15de keer als vrijwilliger naar het stembureau in Heule. “Ik doe het gewoon graag omwille van het sociaal contact”, zegt de alleenstaande zeventiger, “en omdat ik

Lees meer »

Het Nieuwsblad

Gezocht: freelance medewerker in Oudenburg

Om onze reportersploeg te versterken, is De Krant van West-Vlaanderen dringend op zoek naar een extra schrijvende kracht in Oudenburg. Als freelancer zorg je voor berichtgeving in KW Kust/Zeewacht en op KW.be.
The post Gezocht: freelance medewerker in Oudenburg appeared first on KW.be.

Krant van West-Vlaanderen

Vrouwen zijn almaar hoger opgeleid, maar zijn nog steeds lager betaald: hoe komt dat toch?

Lees het volledige artikel op de website van De Morgen.

Lees meer »

De Morgen

Dodental door moessonregens in Sri Lanka opgelopen tot 26, duizenden mensen ontheemd

In Sri Lanka is de dodental na de moessonregens verder opgelopen. De autoriteiten hebben al minstens 26 doden geteld en duizenden mensen zijn ontheemd. Er zijn ook meer dan 40 gewonden. Dat blijkt dinsdag uit een nieuwe balans.

Lees meer »

Het Belang van Limburg

Youtuber ontdekt tientallen klassieke Volkswagen-auto’s in verlaten mijn in Zwitserland

De Nederlandse Youtuber Bob Thissen heeft in een verlaten mijn in Zwitserland een enorme collectie oude Volkswagen-auto’s aangetroffen. Hij deelt zijn avonturen in een nieuwe video.

Lees meer »

Het Belang van Limburg

DE VLAAMSE STEMTEST 2024: ontdek welke partij het dichtst bij je standpunten aansluit

Twijfel je nog op wie je gaat stemmen bij de Vlaamse verkiezingen op 9 juni 2024? Doe De Stemtest – aangepast aan de Vlaamse standpunten – en ontdek aan de hand van 35 stellingen bij welke partij je standpunten het best aansluiten.

Lees meer »

Het Nieuwsblad

Ook hulpkonvooien voor Gaza zijn niet veilig voor Israëlische kolonisten

Israëlische kolonisten voeren al weken ‘spontane aanvallen’ uit op Palestijnse trucks die met noodhulp voor Gaza onderweg zijn vanuit Jordanië. De Israëlische politie kijkt doorgaans weg, burgeractivisten verzinnen hun eigen tactiek om de trucks te beschermen.

Lees meer »

De Standaard

UGent dreigt met ontruiming als pro-Palestijnse actievoerders morgenmiddag niet vrijwillig vertrekken

De actievoerders die al weken een gebouw van de UGent bezetten, krijgen nog een laatste kans om vrijwillig te vertrekken, anders wordt het gebouw verplicht ontruimd. Dat heeft rector Rik Van de Walle beslist. Volgens de actievoerders krijgen ze nog de tijd tot morgenmiddag om te vertrekken.

VRT NWS

‘De Derde Wereldoorlog klopt al op de deur’: Kremlin volgt discussie over inzet westerse wapens in Rusland met argusogen

Lees het volledige artikel op de website van De Morgen.

Lees meer »

De Morgen

ANALYSE. “Oekraïne heeft nu ook soldaten in Syrië.” Klopt dat en wat zouden die daar kunnen doen?

In Oekraïne zijn er beelden verschenen die zouden bewijzen dat het land nu ook soldaten naar Syrië uitgestuurd heeft. Hoogst opmerkelijk voor een leger met een nijpend tekort aan wapens en manschappen. Maar er zijn redenen om te geloven dat de bewering kan kloppen, meent onze buitenlandjournalist Guy Van Vlierden. Zo vochten er eerder ook al Oekraïense special forces tegen

Lees meer »

Het Laatste Nieuws

Nu ‘Nonkels’ seizoen 2 erop zit hoopt Isabelle Van Hecke op meer reeksen in het dialect: “We mogen ze niet verliezen”

Aan alle mooie liedjes komt een einde, zo ook aan het tweede seizoen van ‘Nonkels’. Het was opnieuw een doldwaze seizoensfinale, maar op het vervolg gaan we nog wel even mogen wachten. De derde reeks moet zelfs nog geschreven worden. Eén ding is zeker: Vlaanderen heeft er opnieuw massaal van genoten. En de West-Vlamingen zullen blij zijn, want hun accent

Lees meer »

Het Laatste Nieuws

Hij sprong uit de struiken en duwde studente (21) van haar fiets: 15 jaar cel gevraagd voor gruwelijke verkrachting

Het Openbaar Ministerie wil 15 jaar celstraf voor een Roemeen (53) die vorig jaar een 21-jarige studente van haar fiets sleurde en verkrachtte in een park bij de Gentse Dampoort. “Uw plaats is in de gevangenis”, klonk het donderdag in de rechtbank.

Lees meer »

Gazet van Antwerpen

Mesaanval op extreemrechtse activist en politieagent: dader neergeschoten

In het Duitse Mannheim is de extreemrechtse activist Michael Stürzenberger aangevallen door een man met een mes. Dat meldt Die Welt. Ook een politieagent werd aangevallen. De verdachte werd door agenten ter plaatse neergeschoten. Het is niet duidelijk hoe de slachtoffers en dader eraan toe zijn.

Lees meer »

Gazet van Antwerpen

Slovaakse premier Fico terug thuis na aanslag

De Slovaakse premier Robert Fico is ontslagen uit het ziekenhuis en overgebracht naar zijn appartement in Bratislava, berichten Slovaakse media. De regering heeft dat nog niet bevestigd.

Lees meer »

Het Belang van Limburg

Israëlische premier Netanyahu: “Vernietiging Hamas blijft een voorwaarde voor een permanent staakt-het-vuren”

De totale vernietiging van Hamas blijft voor Israël een voorwaarde voor een permanent staakt-het-vuren. Dat zegt de Israëlische premier Netanyahu, een dag nadat de Amerikaanse president Biden heeft aangekondigd dat Israël een nieuw voorstel voor zo’n duurzaam staakt-het-vuren op tafel heeft gelegd.

Lees meer »

VRT NWS

Wie doet het met wie? Campagne verzuipt in breekpunten

Verkiezingen zijn de periode van de breekpunten, daar wordt kwistig mee rondgestrooid. Inhoudelijke breekpunten, maar evengoed strategische breekpunten. Zoals niet in de regering stappen wanneer iemand anders premier wordt. Of alleen in de regering stappen wanneer de zusterpartij aan de andere kant van de taalgrens meedoet. En ook die strategische breekpunten worden kwistig gedeeld.

Lees meer »

VRT NWS

Veertig Oostendenaars nemen op 9 juni deel aan verkiezingen: ontdek ze hier

537 West-Vlamingen hopen dat je het bolletje naast hun naam kleurt op verkiezingszondag 9 juni. Onder hen ook 40 kandidaten uit Oostende. Ontdek hier wie dat zijn.
The post Veertig Oostendenaars nemen op 9 juni deel aan verkiezingen: ontdek ze hier appeared first on KW.be.

Lees meer »

Krant van West-Vlaanderen

Vrouw (32) na 52 uur gered uit boom na noodweer in Duitsland

Bij de zware overstromingen in Duitsland, waarbij al zeker vijf doden vielen en er nog meerdere mensen vermist zijn, valt ook een beetje goed nieuws te rapen. Dinsdag is een 32-jarige vrouw gered die zich al 52 uur vastklampte in een boom om aan het wassende water te ontsnappen.

Lees meer »

Gazet van Antwerpen

Aantal faillissem*nten al op recordhoogte, maar regen maakt de ellende in de bouwsector nog groter

Het aanhoudende snertweer is niet alleen nefast voor ons gemoed, ook de bouwsector lijdt eronder. Driekwart van de bouwbedrijven zou met een achterstand kampen door de nattigheid. En de sector heeft het al zo zwaar te verduren.

Lees meer »

Gazet van Antwerpen

Kinderen van Donald Trump reageren op veroordeling vader: “Amerika is sh*thole geworden”

De kinderen van voormalig Amerikaans president Donald Trump vinden het een schande dat hun vader veroordeeld is in de zaak rond het zwijggeld dat hij betaald heeft aan p*rnoactrice Stormy Daniels. “De Democraten hebben Amerika veranderd in een ‘sh*thole’ en een derdewereldland”, luidt het.

Lees meer »

Het Belang van Limburg

Valentina Hoefkens openhartig over echtscheiding van ouders Carl en Vanessa: “In het begin nam ik hem dat erg kwalijk” » Krantenkoppen België (2024)
Top Articles
Latest Posts
Article information

Author: Msgr. Refugio Daniel

Last Updated:

Views: 5746

Rating: 4.3 / 5 (54 voted)

Reviews: 93% of readers found this page helpful

Author information

Name: Msgr. Refugio Daniel

Birthday: 1999-09-15

Address: 8416 Beatty Center, Derekfort, VA 72092-0500

Phone: +6838967160603

Job: Mining Executive

Hobby: Woodworking, Knitting, Fishing, Coffee roasting, Kayaking, Horseback riding, Kite flying

Introduction: My name is Msgr. Refugio Daniel, I am a fine, precious, encouraging, calm, glamorous, vivacious, friendly person who loves writing and wants to share my knowledge and understanding with you.